0

Adidasi

AGNES

Cod: AGNES

200 Lei

Ex Tax: 200 Lei

Adidasi din piele naturala intoarsa de culoare roz pal si piele naturala roz pal.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural tehnologie "AriAna Baby Flex" usoare,flexi..

ALEXIS

Cod: ALEXIS

210 Lei

Ex Tax: 210 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare galben,albastru deschis si alb.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural tehnologie "AriAna Baby Flex"..

ALYX

Cod: ALYX

195 Lei

Ex Tax: 195 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare lila.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural usoare,flexibile si aderente...

ANDY

Cod: ANDY

195 Lei

Ex Tax: 195 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare alb,caramiziu si cappucino.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural usoare,flexibile si aderente...

ANGEL

Cod: ANGEL

195 Lei

Ex Tax: 195 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare bej deschis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural usoare,flexibile si aderente...

ANNIS

Cod: ANNIS

210 Lei

Ex Tax: 210 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare alb,gri si gri cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural tehnologie "AriAna Baby Flex" uso..

BARBIE

Cod: BARBIE

195 Lei

Ex Tax: 195 Lei

Adidasi din piele naturala de culoare roz pal,albastru deschis,lila si gri.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural usoare,flexibile si ade..

CHRIS

Cod: CHRIS

200 Lei

Ex Tax: 200 Lei

Adidasi din piele naturala intoarsa de culoare verde deschis si albastru deschis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc natural tehnologie "AriAna Baby Flex" usoare,flexi..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)