Meniu
Cosul tau

Cizme

Producator: ArianaBabyShoes
Design: Una dintre cele mai bune alternative de cizme fete pentru sezonul primăvară-toamnă. Combinația de galben blush cu gri este una care emană voiciune și bun gust, perfectă pentru fetițele cu personalitate. În plus, sunt utilizate accesorii inedite precum fundiță și urechiușe 3d pentru a per..
205 Lei
Fără TVA:205 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

 Primii pași sunt foarte importanți pentru cei mici, motiv pentru care, părinții trebuie să găsească o alternativă de încălțăminte care să le faciliteze acestora mersul și să îi ajute să se dezvolte corect din toate punctele de vedere. O pereche de încălțăminte pentru copii, indiferent de felul acesteia trebuie să aibă o talpă flexibil, care să îi ofere celui mic posibilitatea de a se mișca în voie. Astfel, încă de la începuturile afacerii ne-am dorit să putem pune la dispoziție paucei realizați din piele naturală 100%, în așa fel încât pe primul loc să se afle confortul copiilor și libertatea de mișcare. Realizarea unui calapod pentru copii este un proces căruia îi acordăm o atenție deosebită pentru că știm cât este de esențial ca acesta să se ridice la standarde de calitate maximă.

Am gândit totul pentru copii și ne-am gândit numai la confortul acestora și la ușurarea mersului, astfel încât aceștia să capete încredere în ei de la o vârstă fragedă. Dezvoltarea unui copil este influențată de orice factor extern, motiv pentru care părinții trebuie să pună preț pe calitatea produselor pe care le utilizează pentru vestimentația celei mici. Indiferent de anotimp sau de vârstă este important ca acestea să asigure toata lejeritatea și relaxarea de care este nevoie pentru o creștere armonioasă a fetiței lor.

Calitatea superioară a încălțărilor

Atunci când vorbim despre papucii celor mici, știm că cel mai important aspect este legat de nivelul de confort pe care îl asigură, astfel încât primii pași să fie mai ușori și mai simplu. Din acest motiv, realizăm articole de încălțat doar din piele naturală, pentru ca copii să se poată bucura de aceeași lejeritate în mers ca cei mari. Mai mult, o pereche de încălțăminte de calitate va permite pielii să se relaxeze și să respire, fiind astfel, evitate posibilele răni cauzate de materialul din care este realizată perechea de papucei. Cizmele realizate de noi sunt concepute în așa fel încât să îndeplinească toate standardele de calitate.

Calapod special pentru copii

Fiecare pereche de încălțăminte pe care o realizăm este foarte importantă pentru noi, pentru că de fiecare dată ne gândim că produsul realizat de noi va ajunge în piciorușele unei micuțe. De aceea, folosim un calapod special, pentru copii, creat în așa fel încât să asigure un mers corect, dar care în același timp să nu forțeze piciorul în nici un fel, evitându-se astfel rănile excesive. Ne dorim ca fiecare pereche de cizme să aducă bucurie și încântare celor mici, dar mai mult decât atât ne dorim o protecție sporită și siguranță.

Mărimi diverse pentru orice vârstă

Deși primii pași nu apar chiar în primele luni de viață, încălțămintea este totuși un aspect important. În special în ceea ce privește protecția piciorușelor de frig sau alte elemente externe, motiv pentru care la noi pe site puteți găsi o diversitate de mărimi pentru cizmele de fete, în așa fel încât acestea să se potrivească și celor mai micuțe domnișoare, dar și celor care încep să pășească încet, dar sigur.

Comenzi online la un click distanță

Adesea, părinții se confruntă cu lipsa timpului și nu reușesc să petreacă suficient timp colindând magazinele în căutarea perechii de cizme perfecte. Astfel, ne-am dorit să le ușurăm treaba și să le aducem la ei acasă magazinele, pentru a putea economisi timp. Puteți comanda online orice pereche de cizme sau alte încălțări vă doriți pentru fetița dumneavoastră fără a vă deplasa, iar timpul salvat poate fi folosit pentru o activitate care să o implice și pe cea mică.

Pentru a se adapta nevoilor dvs. acest site utilizeaza cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor precum şi acordul cu termenii şi conditiile de utilizare a siteului. Citește politica de utilizare cookies