0

Pantofi

Pantofi

ALYSSA

Cod: ALYSSA

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare lila,alb si gri cu imprimeu.Captuseala din piele naturala.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si aderenta...

PANTOFIORI ARCHER

Cod: PANTOFIORI ARCHER

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alb si verde.Captuseala din piele naturala,doar in partea din spate.Necaptusiti la varf.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,..

PANTOFIORI ELISE

Cod: ELISE

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare roz "BLUSH",alb si cu imprimeuri colorate.Captuseala din piele naturala in partea din spate.Necaptusiti la varf.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai...

PANTOFIORI LEGO

Cod: LEGO

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alba,aqua si galben.Captuseala din piele naturala,doar in partea din spate.Urechiuse 3D.Necaptusiti la varf.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talp..

rating

PANTOFIORI MILA

Cod: MILA

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alba,roz pal si imprimeu inflorat.Captuseala din piele naturala in partea din spate,necaptusiti in partea din fata.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din ..

PANTOFIORI OLIVER

Cod: OLIVER

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare maro si nude.Captuseala din piele naturala in partea din spate,necaptusiti in partea din fata.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc naturala,usoa..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)