0

Pantofi

Pantofi

ALEXANDRA

Cod: ALEXANDRA

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare roz pal,gri deschis si cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila s..

ALYSSA

Cod: ALYSSA

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare lila,alb si gri cu imprimeu.Captuseala din piele naturala.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si aderenta...

BONNIE

Cod: BONNIE

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare bej,alb si cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si aderenta...

COOPER

Cod: COOPER

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare kaky,galben si cappucino.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si aderenta..

DIEGO

Cod: DIEGO

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare albastru-verzui,alb si gri inchis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)