0

Pantofi

ATTICUS

Cod: ATTICUS

180 Lei

Ex Tax: 180 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare capuccino,caramiziu si jeans.Captuseala din piele naturala.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,flexibila si aderenta...

PANTOFIORI ARCHER

Cod: PANTOFIORI ARCHER

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alb si verde.Captuseala din piele naturala,doar in partea din spate.Necaptusiti la varf.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talpa de cauciuc,usoara,..

PANTOFIORI LEGO

Cod: LEGO

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alba,aqua si galben.Captuseala din piele naturala,doar in partea din spate.Urechiuse 3D.Necaptusiti la varf.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete cu grosimea de 2 mm,special conceput pentru confortul micutilor.Inchidere facila cu scai.Talp..

PANTOFIORI LEVI

Cod: LEVI

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare alb,albastru si cu imprimeu cu mingi.Captuseala din piele naturala in partea din spate,necaptusiti in partea din fata.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi d..

PANTOFIORI OLIVER

Cod: OLIVER

165 Lei

Ex Tax: 165 Lei

Pantofiori din piele naturala de culoare maro si nude.Captuseala din piele naturala in partea din spate,necaptusiti in partea din fata.Inchidere facila cu scai.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un berete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Talpi din cauciuc naturala,usoa..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)