Meniu
Cosul tau

Sandale pentru fete din piele

Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare blush si galben.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare alba si argintiu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare nude si nude cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Fluturas 3D din piele naturala.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
185 Lei
Fără TVA:185 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare alba si mov.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare nude si alb cu imprimeu floral.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai fiind potrivite atat pentru picioare pufoase,cat si pentru picioruse subtiri.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete speci..
185 Lei
Fără TVA:185 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare roz pal si auriu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare gri deschis si argintiu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Tehnologie "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentr..
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare galben,beige si imprimeu floral.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Tehnologie "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis..
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Perfecte pentru zilele călduroase de vară, sandale pentru fete din gama Manuela se pretează imediat pe nevoile și așteptările micuțelor. Design-ul combină două culori neutre, dar care vor atrage toate privirile: beige si cappuccino. Material: Pielea naturală este materialul în jurul căro..
195 Lei
Fără TVA:195 Lei
Design: Când vine vorba de momente constante de liniște și relaxare, perechea de sandale pentru fete din gama Mele este cea mai potrivită alternativă! Combinația de lila și alb completată de fluturașul aplicat la baza sandalelor va fi imediat îndrăgită de cei mici.Material: Pielea naturală este..
185 Lei
Fără TVA:185 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Sandale pentru fete Roselani au în componența lor cele mai calitative materiale. Combinația vie de roz pal, turqoise deschis și beige le va ajuta pe fetițe să fie mereu în centrul atenției.Material: Pielea naturală este aplicată cu grijă atât pe suprafața exterioară a încălțărilor, cât ș..
185 Lei
Fără TVA:185 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare alba si rosie.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Sandale unisex din piele naturala de culoare jeans,alb si verde.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Tehnologie "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din bure..
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru fete din piele naturala de culoare kaky,galben,alb si capuccino.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Tehnologia "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de..
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Vara, atunci când copiii își doresc să stea mai mult pe afară, decât prin casa, este foarte important ca încălțămintea să le permită acestora să se joace si să meargă liberi. Astfel, cel puțin pentru fetițe sandalele sunt o opțiune extrem de apreciată și utilizată de către părinți. Acestea permit piciorușului să respire și sunt o alternativă estetică foarte bună. Sandalele pentru fete pe care le realizăm sunt create 100% din piele naturală, pe un calapod special gândit pentru copii, pentru ca aceștia să se poată bucura de un mers corect și lin. Am gândit fiecare produs în așa fel încât să se plieze pe nevoile estetice și de funcționalitate ale unui copil și mai mult ne-am dorit să realizăm papucei de calitate maximă, care să se ridice la nivelul tuturor așteptărilor părinților. Punem preț și pe o talpă flexibilă care să ofere precizie și să faciliteze un mers corect.

Sandale realizate din piele naturală

Cel mai important criteriu, pe care părinții îl au în vedere atunci când achiziționează încălțăminte pentru fetițele lor este materialul din care aceasta este realizată. Ideal este ca perechea de sandale pe care doriți să o achiziționați să fie realizată dintr-un material care să permită piciorului să se relaxeze și să nu-l constrângă în niciun fel. Produsele pe care noi pe punem la dispoziție sunt realizate din piele naturală în proporție de 100%, care este și cel mai prielnic material pentru încălțăminte în general. Acestea vor fi foarte maleabile și vor permite ca orice mișcare să fie făcută cu siguranță și încredere.

Calapod special gândit pentru copii

Un alt element important pe care punem foarte mult accent este chiar calapodul pe care îl gândim și creăm special pentru copii, în așa fel încât aceștia să nu se confrunte cu nici un fel de problemă în timpul mersului. Pașii vor fi mai ușori și mai preciși, iar eventualele răni provocate de un calapod incomod nu vor fi o problemă. Cele mici se vor putea bucura de plimbări liniștite și se vor putea juca la nesfârșit fără să acuze dureri de picioare.

Mărimi pentru toate vârstele

Nu de puține ori un impediment în achiziționarea unei perechi e sandale a fost lipsa mărimilor din stoc, motiv pentru care noi încercăm să punem la dispoziție mărimi pentru cele mai mici dintre prințese, dar și pentru cele mai mari. Astfel încât, indiferent de măsura tălpii celei mici părinții vor putea cumpăra sandale pentru ea, care cu siguranță îi vor putea aduce zâmbetul pe buze. De foarte multe ori, părinții se confruntă și cu faptul că nu știu ce mărime li s-ar potrivi fetiței lor, iar pentru acest lucru am creat un tabel de mărimi care poate veni în ajutorul celor ce nu sunt siguri de măsura papucilor.

Sandale potrivite pentru primii pași

Primii pași sunt un moment pe care fiecare părinte și-ar dori să îl conserve și să îl poată păstra pentru totdeauna. Astfel, este foarte important ca după acești primi pași, încălțămintea copilului să fie una permisivă, care să nu îngrădească sau să limiteze în nici un fel libertatea de mișcare a acestui. De aceea sandale pentru fete produse de noi au o talpă flexibilă, care să faciliteze fiecare pas și fiecare mișcare a domnișoarelor. Acestea vor păși mai încrezător și apăsat, iar dezvoltarea mersului se va produce armonios și corect din punct de vedere ortopedic. Sandalele create de noi sunt potrivite pentru micuțele domnișoare și ajută la învățarea și coordonarea mișcărilor așa cum ar trebui.

Pentru a se adapta nevoilor dvs. acest site utilizeaza cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor precum şi acordul cu termenii şi conditiile de utilizare a siteului. Citește politica de utilizare cookies