Meniu
Cosul tau

Politica de RETUR

Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate exclusiv online, ARIANA BABY SHOES iti garanteaza un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, si anume in 30 zile de la cumparare.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate strict de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre ARIANA BABY SHOES.
Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur din contul dvs deschis pe siteul ARIANA BABY SHOES .

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa  [email protected] in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs(in afara de Posta Romana) la adresa: CALEA STAN VIDRIGHIN,NR.22,TIMISOARA,achitand totodata si contravaloarea transportului.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)) .
Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia doar contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur,nu si valoarea transprtului. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).
Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.


In formularul de RETUR,la rubrica de DEFECTE SAU ALTE DETALII,va rugam sa completati modelul si numarul cu care trebuie inlocuit produsul comandat initial.