Meniu
Cosul tau

Pantofi baieti din piele naturala

Producator: ArianaBabyShoes
Pantofii pentru băieți din piele naturală model Lucas sunt alegerea perfectă pentru un stil de viață activ și sănătos. Acești pantofi sunt realizați din piele de cea mai bună calitate, combinând confortul cu durabilitatea.Cu design-ul lor atractiv, cu combinația de culori cappuccino pentru pielea în..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: O pereche de pantofi copii piele din gama Eric îl va ajuta să experimenteze constant clipe sincere în fiecare moment. Combinația de galben si verde deschis,impreuna cu ursuletul Koala le vor stârni imaginația și creativitate. Material: Pielea naturală este răspunzătoare pentru asemenea si..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Pantofi fete piele din gama Azure prezintă o estetică care le va permite copiilor să se diferențieze imediat și să se simtă bine în pielea lor. Combinația de alb,beige si albastru deschis se potrivește perfect oricărei ținute de primavara-vara.Material: Utilizarea pielii naturale asigură g..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Pantofi baieti din piele naturala de culoare alb si negru.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe orice t..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Pantofi pentru băieți din gama Makani combină cu succes simplitatea și spectaculozitatea. Culorile maro și beige sunt acompaniate de urechiușele tridimensionale de la baza încălțărilor. Material: Pielea naturală este folosită pentru a definitiva rezultate de succes. Acoperișul de branț e..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Perfecți pentru băiețeii cu personalitate puternică, pantofi piele băieți din gama Ethan utilizează o combinație de culori inedită: bleumarin și gri deschis. Material: Pielea naturală este materialul care conferă o strălucire aparte încălțărilor. Acoperișul de branț este aplicat pe un be..
249 Lei
Fără TVA:249 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Primii pași din viața copilașului nostru pot fi extrem de importanți în continuarea dezvoltării acestuia, iar dacă încălțămintea nu este aleasă corespunzător, aceasta poate să îngreuneze acest proces. Pentru foarte mulți dintre părinți este foarte greu să găsească perechea de papucei perfectă, care să fie realizată în baza unui calapod special pentru copii și din materiale de calitate maximă. Pentru cei care încă nu au găsit perechea perfectă de pantofi pentru băiețeii lor, care să aibă o talpă flexibilă și care să facă experiența mersului mult mai plăcută și mai agreabilă, atunci noi suntem soluția potrivită. Conceptul nostru a fost gândit de la bun început pentru copii și pentru starea lor de bine și de asemenea, am pus mereu pe primul loc acest lucru. Toate produsele noastre sunt realizate din piele naturală 100% și promit confortul și libertatea piciorușului.

Pantofii pentru băieței sunt adesea o variantă pe care părinții o adoptă atunci când își doresc ca cel mic să fie elegant, însă cei realizați de noi îi vor permite acestuia să se joace în voie fără să își facă griji că i-ar putea strica sau deteriora.

Pantofi pentru fiecare micuț

De multe ori, atunci când trebuie să cumpere orice fel de încălțăminte pentru cei mici, părinți întâmpină un impediment legat de lipsa mărimilor. Mai ales în cazul celor mici, stocurile de pantofi sunt limitate, de aceea la noi aceștia pot găsi mereu orice măsură își doresc pentru prichindelul lor. Totodată, dorim ca cei mici să se poată bucura de o pereche de pantofi potrivită pentru lungimea tălpii, astfel încât mersul să fie un proces fluid și ușor de realizat.

Modele elegante în culori diverse

Pentru părinții care sunt în căutarea unei perechi de pantofiori de băieței care să se potrivească cu orice ținută, avem acum disponibilă o gamă variată de produse în culori și modele diferite. Astfel, veți descoperi încălțăminte potrivită pentru orice ocazie și mai mult de atât toate aceste modele sunt realizate la aceleași standarde de calitate. Flexibilitatea, materialul de excepție și calapodul conceput special pentru copii sunt elemente nelipsite din fiecare pereche de încălțăminte pe care o punem la dispoziție.

Prețuri accesibile pentru toate buzunarele

Un lucru la care am ținut încă de la deschiderea afacerii a fost dorința noastră de a le oferi celor mici o experiență primilor pași mai facilă. De aceea, prețurile pe care le punem la dispoziție sunt unele dintre cele mai bune de pe piață, raportat la calitatea produselor. Ne dorim ca părinții să poată achiziționa fără nici un fel de probleme încălțăminte care să fie eficientă în timpul mersului și care să le ofere copiilor libertate de mișcare.

Pași siguri și încrezători

Dincolo de aspectul încălțămintei este important ca părinții să ia în considerare și felul în care aceasta influențează mersul și dezvoltarea armonioasă a celui mic . Pantofii puși la dispoziție de către noi sunt realizați dintr-un material care permite copilului să facă pași mai siguri, mai încrezători. Este important ca această încredere să se stabilească de la o vârstă fragedă, pentru că astfel, acest lucru se va reflecta și în personalitatea acestora.

Produse din materiale de calitate

Pentru noi contează foarte mult să putem să le oferim celor mici încălțări realizate din cele mai bune materiale posibile. Astfel, pantofii puși la dispoziție pentru băieței sunt realizați din piele naturală 100%, care permite piciorului să respire și copilului să se bucure de o zi de joacă. Totodată, flexibilitatea și rezistența acestora fac din acest tip de papucei, una din soluțiile cele mai bune pentru părinți când vine vorba de încălțăminte.