Meniu
Cosul tau

Povestea noastră

Istorie 

Ariana Baby Shoes – nu doar încălțăminte copii, ci un element indispensabil micuților. Totul a luat naștere din pasiune și dorința de a oferi copiilor experiențe autentice și confortabile. Știm cât de importanți sunt primi pași în viața lor pentru a le conferi încredere în forțele proprii. Experimentăm și noi rolul complex de părinte și înțelegem exact care sunt nevoile și așteptările care primează într-un asemenea caz. Am căutat de-a lungul timpului opțiuni de calitate superioară în materie de încălțăminte pentru fetița noastră, însă nu am găsit ceea ce ne doream. Ne-am dat seama că piața este plină de alternative care nu mizează în principal pe felul în care se simt micuții. Ne-am dezvoltat un grad ridicat de atenție la detalii și migală din grijă și iubire pentru zâmbetele sincere ale celor mici. Fiecare acțiune este realizată pentru a le oferi micuților motive de a se bucura din plin de fiecare aventură pe care o trăiesc. Tocmai de aceea, Ariana Baby Shoes oferă fiecărei perechi de încălțăminte copii standarde superioare de calitate și funcționalitate. Astfel, nu sunt doar simple încălțări, ci modele unice care îi vor ajuta pe micuți să aibă parte de o dezvoltare armonioasă. Plimbările și momentele de joacă vor deveni prilejuri de bucurie, indiferent de situație.

Materialul pe care îl folosim este pielea naturală pentru că asigură grade sporite de rezistență, durabilitate, siguranță și confort. Încălțămintea se va mula perfect pe forma piciorușului, nu se va deforma de-a lungul timpului și nici nu va favoriza apariția alergiilor sau ciupercilor. Micuțul tău se va simți extraordinar ori de câte ori se încalță și-și va putea manifesta fără probleme energia și dinamismul. În plus, riscul unor accidentări sau neplăceri va fi îndepărtat cu succes.

Colaborări

De-a lungul experienței noastre am învățat cât de importante sunt colaborările cu oamenii potriviți și pasionați de ceea ce fac. La final rezultatele vor fi unele care se ridică fără probleme la nivelul așteptărilor. Tocmai de aceea am ales să ne asociem cu cei mai buni de pe piață în realizarea de încălțăminte copii. Fioretti este unul dintre cei mai buni producători de calapoade. Experiența pe care a acumulat-o în timp l-a ajutat să se perfecționeze din ce în ce mai mult. Astfel, calapoadele pentru copii sunt realizate cu foarte multă dibăcie de personal iscusit și calificat. Inovația constantă și dorința de a oferi copiilor momente unice și modele diversificate au determinat ca parteneriatul nostru să fie unul armonios. Mastrotto este una dintre tăbăcăriile care ne-au convins în ceea ce privește calitatea pielii pe care o confecționează. Pentru noi nu există jumătate de măsură, iar pielea aleasă de noi este una care se adaptează imediat nevoilor micuților. Totuși, nu înseamnă că nu se lucrează din greu pentru dezvoltarea altor opțiuni mult mai avantajoase și confortabile. În ceea ce privește confecționarea tălpilor i-am ales pe cei care oferă alternative eficiente pentru fiecare sezon în parte. De asemenea, am ținut cont de cunoștințele practice și pasiunea pentru un asemenea domeniu.

Puncte forte

Pentru îndeplinirea cu succes a obiectivului de a ne diferenția de concurență prin noutate și calitate, ne bazăm pe câteva puncte forte. În primul rând punem foarte multă migală în construirea modelelor de încălțăminte copii. Testăm toate variantele pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Mai întâi dezvoltăm un prototip digital pe care îl supunem unor probe. În cazul în care îndeplinește toate condițiile și criteriile, îl trimitem către producție. Experiența este cea de-a doua caracteristică a noastră. Aplicăm tot ce am învățat de-a lungul timpului, dar nu uităm să fim creativi și autentici. Astfel, am dezvoltat o gamă diversificată de modele: pantofi piele fete, adidași copii băieți, balerini fetite, bocanci băieți și lista poate continua. Tot cunoștințele acumulate ne-au determinat să acordăm o atenție sporită materialelor selectate. Nimic nu se compară cu standardele premium de fabricare.  

Despre piciorușe

Pentru a înțelege mai bine de ce ar trebui să alegi încălțăminte copii Ariana Baby Shoes ar trebui să cunoști câteva aspecte interesante despre piciorușele copiilor. Picioarele sunt unele dintre cele mai complexe structuri osoase ale corpului uman și este format din: oasele tarsiene, metatarsiene și falange. Morfologia diferă de la caz la caz. Totuși, există trei variante posibile: tipul grecesc (degetul mijlociu este mai lung), tipul polinezian (toate degetele au lungimi asemănătoare) și tipul egiptean (degetul mare este cel mai lung).  Dezvoltarea osoasă și definitivarea rezistenței ligamentelor se realizează în jurul vârstei de 6-8 ani. Până atunci, copilul tău poate avea un picior plat flexibil care se caracterizează prin absența arcului longitudinal medial al piciorului. Dacă micuțul va prezenta în continuare platfus și după vârsta de 8 ani și se plânge de dureri la nivelul tălpii ar trebui să consulți imediat un medic. Însă, prevenția este cel mia bun medicament. Încearcă să îi insufli celui mic o conduită în ceea ce privește mersul. Stârnește-i interesul și explorează împreună cu el lumea înconjurătoare! Prin mers constant și încălțăminte confortabilă și stabilă micuțul poate corecta o asemenea anomalie a piciorului.

Apelează cu încredere la Ariana Baby Shoes pentru a-i oferi copilului cele mai calitative experiențe în timpul mersului!