Meniu
Cosul tau

Cizme baieti din piele naturala

Producator: ArianaBabyShoes
Cizme din piele naturala de culoare albastru si imprimeu colorat,Captuseala blanita ecologica antibacteriana.Talpi din cauciuc,usoare,flexibile si aderente.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete special conceput cu grosime de 2 mm.Inchidere facila cu scai...
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare portocaliu.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm specia..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare negru.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special con..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare kakyCaptuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special conceput p..
275 Lei
Fără TVA:275 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizme din piele naturala de culoare kaky si bej.Captuseala din blanita pufoasa.Folosim doar blanita ecologica,antibacteriana si antialergenica.Talpi din cauciuc natural,usoare aderente si termorezistente care ofera flexibilitate si stabilitate pentru confort ridicat.Talpic din blanita pufoasa aplica..
270 Lei
Fără TVA:270 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare albastru-verzui.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Accesoriu logo laser AriAna Baby Shoes.Talpic din blan..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Trecerea dintre vară și toamnă poate fi destul de dificilă, mai ales pentru cei mici, care abia se obișnuiesc cu o pereche de încălțăminte. Dacă în anotimpul cald părinții preferă săndăluțele sau pantofiorii, începutul sezonului rece aduce cu sine și nevoia unei perechi de încălțăminte mai grosuțe, care să protejeze picioarele fragile ale copilaților. Soluția pe care o caută părinții stă de fapt într-o pereche de cizmulițe care să-i permită celui mic să experimenteze și să se bucură de toate frumusețile toamnei. De la bălți, în care aceștia au tendința să sară și până la bătăile cu frunzele arămii din parc, o pereche de încălțăminte cu talpă flexibilă sunt varianta ideală. Mai mult, perechile de încălțări pe care le punem la dispoziție sunt realizate din piele naturală 100% și urmează un calapod special creat pentru copii. Afacerea noastră a pornit din dragoste pentru aceștia și, dincolo de calitatea de excepție a materialelor, ne dorim să facem din experiența mersului un vis pentru fiecare prichindel.

Cizmulițe în culori și modele diferite

Știm cât de important este ca părinții să găsească cele mai frumoase și mai estetice perechi de încălțări pentru băiețeii lor, motiv pentru care punem la dispoziție o gamă largă de produse, în culori și modele diferite. Diversitatea acestora este esențială atunci când ești în căutarea modelului perfect de cizme pentru cel mic, și de aceea îți garantăm că te vei bucura de produse unice pentru copilul tău.

Mărimi diverse pentru orice vârstă

Dincolo de calitatea produselor, știm deja că părinții se confruntă și cu lipsa mărimilor potrivite pentru băiețelul lor. Noi ne dorim ca fiecare interacțiune cu produsele noastre să fie cât mai eficientă și mai plăcută, motiv pentru care veți regăsi fiecare pereche de încălțăminte în mărimi potrivite atât pentru cei mai mici, dar și cei mai mari dintre cavaleri.

Confort în fiecare pas

La fel ca o pereche de încălțăminte pentru adulți, care trebuie să asigure un anumit confort în timpul mersului, același lucru ar trebui să se aplice și în cazul articolelor de încălțat pentru copii. Cu atât mai mult cu cât în acest moment, mersul lor este în dezvoltare și poate fi influențat de orice aspect din exterior. De aceea perechile noastre de cizme sunt realizate după un calapod special pentru copii, care le va permite acestora să se bucure de o experiență a mersului

Prețuri raportate la calitate

Cu siguranță nici un părinte nu își dorește să pună preț pe comoditatea și flexibilitatea în mers a celor mici, de aceea, noi venim cu oferte de prețuri potrivite pentru toate buzunarele. Copilașii noștri merită tot ce e mai bun, iar acesta este motivul pentru care ne dorim ca fiecare dintre ei să poată avea în garderobă o pereche de încălțăminte potrivită pentru nevoile lui.

Calapod gândit special pentru fiecare micuț

Odată cu primii pași apare și nevoia de a explora și de afla tainele necunoscute ale mediului înconjurător, însă, părinții, mai mult decât oricine, știu cât de multe pericole se află, mai ales pe jos. O pereche de cizme pentru băieței achiziționată de la noi este varianta ideală pentru a proteja piciorușul celor mici de orice fel de neplăceri. Mai mult, calapodul creat special pentru aceștia asigură un mers foarte corect din punct de vedere ortopedic, ajutându-l pe cel mic să se deplaseze cu încredere și să pășească cât mai ferm în orice moment. Mersul este la fel de important ca orice alt element în dezvoltarea celor mici, iar acest lucru nu ar trebui să fie un chin pentru părinți, ba din contră. Fiecare pas trebuie văzut ca pe o sursă de bucurie și încântare, pe care cel mic îl face prin evoluție.