Meniu
Cosul tau

Termeni si Conditii

1. Drepturi de autor

ARIANA BABY SHOES  beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea ARIANA BABY SHOES  informatii, texte, imagini, grafica, simboluri, programe, scripturi, etc. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul ARIANA BABY SHOES  se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris al ARIANA BABY SHOES. 
Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa [email protected]

2. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. ARIANA BABY SHOES nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665 )

3. Conditii de livrare

Produsele comandate pe siteul arianababyshoes.com se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana. 
Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata. 
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Taxa de livrare NU VA FI ACHITATA de catre ARIANA BABY SHOES la articolele care sunt la reducere/oferta/promotie indiferent de numarul de perechi achizitionate.

Taxa de livrare VA FI ACHITATA de catre ARIANA BABY SHOES la achizitionarea a minim doua perechi de incaltaminte.


 

 

4. Modalitati de plata

1.Plata la livrare / ramburs: se plateste doar numerar, direct curierului la predarea coletului.
Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor.


2.Prin card bancar prin intermediul procesatorului de plăţi Mobilpay (cardurile acceptate sunt Mastercard, Visa, VisaElectron, Maestro). Pentru a plăti cu cardul trebuie doar să bifaţi opţiunea corespunzătoare la finalizarea comenzii si veţi fi direcţionat către platforma mobilpay.ro pentru asigurarea securității tranzacțiilor. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul în care cadrul este asociat unui cont deschis într-o altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului. 


5. Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate exclusiv online, ARIANA BABY SHOES iti garanteaza un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, si anume in 30 zile de la cumparare.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre ARIANA BABY SHOES.
Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur din contul dvs deschis pe siteul ARIANA BABY SHOES .

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa [email protected] in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana) la adresa: str. IULIU GROZESCU,NR.16,TIMISOARA.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)) .
Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).
Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

 

 

6. Garantii produse

ARIANA BABY SHOES iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa [email protected]. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

7. Confidentialitatea datelor

ARIANA BABY SHOES garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor ARIANA BABY SHOES.
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. ARIANA BABY SHOES nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. ARIANA BABY SHOES nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brand-ul ARIANA BABY SHOES, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele ARIANA BABY SHOES. Site-ul www.arianababyshoes.com poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

Pentru orice problema/sesizare legata de protectia datelor te rugam sa trimiti o solicitare pe email la [email protected] sau consulta Politica de confidentialitate

 

8. Dispozitii finale

Un potential conflict intre ARIANA BABY SHOES si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.
Pentru a contacta magazinul online ARIANA BABY SHOES, ne gasesti la 0775371509  si pe adresa de email [email protected] Site-ul www.arianababyshoes.com, denumit  ARIANA BABY SHOES este proprietatea SC ARIANA BABY SHOES SRL, J35/3416/2018 si CUI 39956998, RO67INGB0000999908364209, la ING sucursala IULIU MANIU,TIMISOARA. Sediu social: STR.POET VASILE CARLOVA,NR.9,TIMISOARA.