Meniu
Cosul tau

Cizme fete din piele naturala

Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de mov cu imprimeu sarpe si roz pal.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Accesoriu fluturas 3D.Talpic din blanita..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model MIKAELA Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model MIKAELA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare negru si imprimeu leopard.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete..
325 Lei
Fără TVA:325 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model KATJIA Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model KATJIA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare gri deschis.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm speci..
325 Lei
Fără TVA:325 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare maro si imprimeu de leopard.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un bure..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite pentru fete din piele naturala de culoare roz pal si imprimeu colorat.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplica..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare portocaliu.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm specia..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare negru.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special con..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model ZELINE Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model ZELINE
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare bordeaux si negru cu piton 3D.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un bu..
365 Lei
Fără TVA:365 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare roz blush si imprimeu floral.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un bur..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare alb,lila si imprimeu cu fluturasi.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe u..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizme din piele naturala de culoare portocaliu si negru cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Talpi cu tehnologia "Ariana Baby Flex" care ofera flexibilitate si stabilitate pentru confort ridicat.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete special conceput cu grosime de..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare roz pal.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special concep..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model ANNA Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model ANNA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare rosu.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special conc..
325 Lei
Fără TVA:325 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare lila,mov,turqoise.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model FREJA Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model FREJA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare neagra.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm special co..
325 Lei
Fără TVA:325 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare roz pal.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Accesoriu fluturas 3D.Talpic din blanita aplicat pe un bu..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model INGRID Cizmulite pentru fete din piele naturala,imblanite model INGRID
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Cizmulite din piele naturala de culoare cappuccino.Captuseala din blanita pufoasa. Folosim doar blana ecologica, antibacteriana si antialergica.Inchidere facila cu scai.Portivite atat pentru picioruse subtiri cat si pentru picioruse pufoase.Talpic din blanita aplicat pe un burete de 2 mm specia..
325 Lei
Fără TVA:325 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizme din piele naturala de culoare beige deschis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Talpi cu tehnologia "Ariana Baby Flex" care ofera flexibilitate si stabilitate pentru confort ridicat.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete special conceput cu grosime de 2 mm.Accesoriu Fu..
275 Lei
Fără TVA:275 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Cizme din piele naturala de culoare roz pal.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Talpi cu tehnologia "Ariana Baby Flex" care ofera flexibilitate si stabilitate pentru confort ridicat.Acoperis de brant din piele naturala aplicat pe un burete special conceput cu grosime de 2 mm.Inchidere facila c..
275 Lei
Fără TVA:275 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)

 Primii pași sunt foarte importanți pentru cei mici, motiv pentru care, părinții trebuie să găsească o alternativă de încălțăminte care să le faciliteze acestora mersul și să îi ajute să se dezvolte corect din toate punctele de vedere. O pereche de încălțăminte pentru copii, indiferent de felul acesteia trebuie să aibă o talpă flexibil, care să îi ofere celui mic posibilitatea de a se mișca în voie. Astfel, încă de la începuturile afacerii ne-am dorit să putem pune la dispoziție paucei realizați din piele naturală 100%, în așa fel încât pe primul loc să se afle confortul copiilor și libertatea de mișcare. Realizarea unui calapod pentru copii este un proces căruia îi acordăm o atenție deosebită pentru că știm cât este de esențial ca acesta să se ridice la standarde de calitate maximă.

Am gândit totul pentru copii și ne-am gândit numai la confortul acestora și la ușurarea mersului, astfel încât aceștia să capete încredere în ei de la o vârstă fragedă. Dezvoltarea unui copil este influențată de orice factor extern, motiv pentru care părinții trebuie să pună preț pe calitatea produselor pe care le utilizează pentru vestimentația celei mici. Indiferent de anotimp sau de vârstă este important ca acestea să asigure toata lejeritatea și relaxarea de care este nevoie pentru o creștere armonioasă a fetiței lor.

Calitatea superioară a încălțărilor

Atunci când vorbim despre papucii celor mici, știm că cel mai important aspect este legat de nivelul de confort pe care îl asigură, astfel încât primii pași să fie mai ușori și mai simplu. Din acest motiv, realizăm articole de încălțat doar din piele naturală, pentru ca copii să se poată bucura de aceeași lejeritate în mers ca cei mari. Mai mult, o pereche de încălțăminte de calitate va permite pielii să se relaxeze și să respire, fiind astfel, evitate posibilele răni cauzate de materialul din care este realizată perechea de papucei. Cizmele realizate de noi sunt concepute în așa fel încât să îndeplinească toate standardele de calitate.

Calapod special pentru copii

Fiecare pereche de încălțăminte pe care o realizăm este foarte importantă pentru noi, pentru că de fiecare dată ne gândim că produsul realizat de noi va ajunge în piciorușele unei micuțe. De aceea, folosim un calapod special, pentru copii, creat în așa fel încât să asigure un mers corect, dar care în același timp să nu forțeze piciorul în nici un fel, evitându-se astfel rănile excesive. Ne dorim ca fiecare pereche de cizme să aducă bucurie și încântare celor mici, dar mai mult decât atât ne dorim o protecție sporită și siguranță.

Mărimi diverse pentru orice vârstă

Deși primii pași nu apar chiar în primele luni de viață, încălțămintea este totuși un aspect important. În special în ceea ce privește protecția piciorușelor de frig sau alte elemente externe, motiv pentru care la noi pe site puteți găsi o diversitate de mărimi pentru cizmele de fete, în așa fel încât acestea să se potrivească și celor mai micuțe domnișoare, dar și celor care încep să pășească încet, dar sigur.

Comenzi online la un click distanță

Adesea, părinții se confruntă cu lipsa timpului și nu reușesc să petreacă suficient timp colindând magazinele în căutarea perechii de cizme perfecte. Astfel, ne-am dorit să le ușurăm treaba și să le aducem la ei acasă magazinele, pentru a putea economisi timp. Puteți comanda online orice pereche de cizme sau alte încălțări vă doriți pentru fetița dumneavoastră fără a vă deplasa, iar timpul salvat poate fi folosit pentru o activitate care să o implice și pe cea mică.