Meniu
Cosul tau

Vrei sa devii reseller?

Daca ai un magazin cu articole pentru copii si doresti sa te bucuri de succesul AriAna Baby Shoes intra in contact cu noi.


Ca viitor revanzator te vei bucura atat de munca depusa de noi pana in prezent cat si de cea care urmeaza sa o depunem,dar si de investitia noastra in promovarea produselor in randul mamicilor din Romania si nu numai.


Te punem pe harta AriAna Baby Shoes:pentru a obtine un avantaj reciproc,prezenta noastra in magazinul tau va fi comunicata clientilor din zona ta prin intermediul metodelor noastre de marketing si promovare on-line.Dupa expunerea produselor in magazin mamicile din aria ta de acoperire vor afla imediat acest lucru.Practic noi trimitem clientii catre tine,iar tie nu iti ramane decat sa te bucuri de munca noastra.


Deoarece punem pret pe relatia cu oamenii si dorim sa ii tinem aproape,intr-o viitoare colaborare,produsele se pot personaliza in functie de cerintele dumneavoastra:culori ale pieilor sau alegerea talpilor dorite.


Datorita succesului pe piata incaltamintei pentru copii,in special,ne dorim sa aducem cat mai aproape de toata lumea produsele noastre.

Vrei sa devii reseller? Completeaza formularul

Captcha