Meniu
Cosul tau

Sandale baieti din piele naturala

Sandale baieti sport din piele naturala model TONY Sandale baieti sport din piele naturala model TONY
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti sport din piele naturala de culoare turqoise,gri deschis si galben.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea ..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale copii din piele naturala model ROYAL Sandale copii din piele naturala model ROYAL
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale copii din piele naturala de culoare alb si negru.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe orice ti..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale baieti sport din piele naturala model MIGUEL Sandale baieti sport din piele naturala model MIGUEL
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti sport din piele naturala de culoare albastru alb,portocaliu si bleumarin.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale baieti din piele naturala model HAKIM Sandale baieti din piele naturala model HAKIM
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru copii din piele naturala de culoare albastru inchis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Sandale baieti din piele naturala model FABI Sandale baieti din piele naturala model FABI
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru copii din piele naturala de culoare gri inchis si negru.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Sandale copii din piele naturala model THOMAS Sandale copii din piele naturala model THOMAS
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale copii din piele naturala de culoare albastru.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe orice tip de..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale copii din piele naturala model MAGNUS Sandale copii din piele naturala model MAGNUS
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale copii din piele naturala de culoare bej si maro.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe orice tip..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale baieti sport din piele naturala model ARCHER Sandale baieti sport din piele naturala model ARCHER
Nou
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti sport din piele naturala de culoare kaki.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe orice tip..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti din piele naturala de culoare turqoise,albastru si piele naturala intorsa de culoare verde.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai f..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti din piele naturala de culoare galben si albastru.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat pe o..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru copii din piele naturala de culoare alb si portocaliu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru copii din piele naturala de culoare albastru deschis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru copii din piele naturala de culoare maro si jeans.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Inchidere facila cu scai.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din burete special conceput pentru confortul copiilor...
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale copii din piele naturala de culoare bej,alb si gri deschis.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mulat p..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale baieti sport din piele naturala de culoare albastru blue-jeans,negru si gri cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pan..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale copii sport din piele naturala de culoare alb,negru si argintiu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Acoperis de brant din piele naturala CHROME FREE asezat pe un burete cu grosime de 2 mm special conceput pentru confort.Inchiderea si reglajul cu scai face ca pantoful sa stea perfect mu..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Sandale pentru baieti din piele naturala de culoare albastru si albastru cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Tehnologie "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acope..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Sandale unisex din piele naturala de culoare jeans,alb si verde.Captuseala din piele naturala CHROME FREE.Tehnologie "AriAna Baby Flex" cu talpi flexibile,usoare si aderente.Inchidere facila cu dublu scai pentru o asezare facila pe picior.Talpi flexibile,usoare si aderente.Acoperis de brant din bure..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)

Vara, când copiii petrec tot mai mult timp afară este important pentru părinți să aibă la îndemână articole vestimentare și de încălțăminte potrivite cu temperatura caldă.  Astfel, în garderoba celor mici trebuie să se găsească și o pereche de săndăluțe care să permită piciorușelor să fie libere și în același timp protejate de toți factorii externi. Sandalele realizate de noi se ridică la înălțimea oricăror așteptări, fiind realizate din piele naturală 100% și gândite după un calapod special pentru copii. Totodată, fiecare produs este realizat din dragoste pentru cei mici  și dorește să satisfacă nevoile acestora cât mai bine, motiv pentru care, fiecare pereche de încălțăminte este prevăzută cu o talpă flexibilă, perfectă pentru a îmbunătăți pașii și mersul celui mic și pentru a ajuta la dezvoltarea unui mers armonios.

Perfecte pentru o zi în parc sau la plajă

Se întâmplă adesea ca nisipul de la locul de joacă sau de pe plajă să ascundă cioburi de sticlă sau pietre care pot să-i rănească pe cei mici. Pentru a evita aceste posibile neplăceri, părinții apelează la diverse variante de încălțăminte, însă pe timpul anotimpului cald cea mai bună dintre acestea este cu siguranță o pereche de sandale. Acestea nu numai că protejează piciorul de pericole externe, dar în același timp le permite piciorușelor să respire și să se bucure de atingerea fină a nisipului.

Modele diverse pentru toate gusturile

Criteriul principal după care părinții aleg articolele de încălțăminte pe care le achiziționează pentru copilașii lor este aspectul acestora. Astfel, ne dorim să punem la dispoziție o gamă variată de produse care să îndeplinească toate criteriile pe care le caută părinții atunci când se gândesc de bunăstarea celor mici. Sandalele pe care le găsiți la noi sunt realizate după un calapod special pentru copii, care nu face decât să ușureze mișcările piciorului și să îi permită celui mic să deprindă un mers cât mai corect. Mai mult, gama noastră include culori și modele diferite perfecte atât pentru gusturile celor mici, cât și pentru adulți. 

Cele mai bune prețuri pentru sandale

Confortul și libertatea de mișcare a micuților noștri nu ar trebui să fie îngrădite de nimic, cu atât mai puțin de bani. Cum fiecare părinte își dorește pentru copilul lui tot ce este mai bun, la fel de mult ne dorim și noi să le oferim posibilitatea de a face primii pași cât mai simplu și mai fluid. Acesta este motivul pentru care prețul pentru o pereche de sandale pentru băieți poate fi achiziționată la un preț mai mult decât accesibil. Bucuria de a-l urmări pe cel mic cum merge și cum explorează lumea într-o pereche de încălțăminte de calitate nu poate fi comparată cu nici un alt sentiment. 

Mărimi pentru toate vârstele

Adesea, părinții întâmpină dificultăți în ceea ce privește alegerea unei perechi potrivite de sandale din cauza lipsei mărimilor de pe stoc. De aceea, noi punem la dispoziție mărimi atât pentru cei mai mici dintre băieței, cât și pentru cei care au mai crescut puțin și acum pot păși nestingheriți.

Sandale realizate din piele naturală 100%

Dincolo de prețul rezonabil și de aspectul produselor noastre, ne-am dorit de la bun început să oferim mai mult decât încălțăminte. Ne-am pus în gând să oferim copiilor o modalitate mai ușoară și mai fluidă de a face primii pași. Astfel, fiecare pereche de încălțări pe care o punem la dispoziție este realizată din piele naturală 100%, care oferă piciorului posibilitatea de a fi flexibil și permite ca orice mișcare să fie mai stabilă. Nu îi vei oferi copilului tău doar o pereche de încălțăminte ci și o variantă mai sigură și mai eficientă prin care să exploreze lumea și să afle secretele acesteia.