Meniu
Cosul tau

Rucsace pentru copii din piele naturala

SET ERIC SET ERIC
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala de culoare beige,cappucino si verde smarald.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITAREPantofiori din piele naturala de culoare beige,cappucino si verde smarald.Captuseala din p..
415 Lei
Fără TVA:415 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Rucsac piele copii din gama Maya prezintă câteva caracteristici inedite din punct de vedere al esteticii. Culorile bordeaux si imprimeu floral vor fi usor de asortat cu balerinii Maya sau cu ghetutele Eliana.Dimensiuni: Înălțimea este de 20 de cm, iar lățimea de 8 cm. Astfel, rucsăcelul v..
195 Lei
Fără TVA:195 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Rucsac piele copii din gama Stella prezintă câteva caracteristici inedite din punct de vedere al esteticii. Culorilemov si imprimeu vor fi usor de asortat cu balerinii Stella sau cu ghetutele Amara.Dimensiuni: Înălțimea este de 20 de cm, iar lățimea de 8 cm. Astfel, rucsăcelul va fi manev..
195 Lei
Fără TVA:195 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Rucsac piele copii din gama Oliver prezintă câteva caracteristici inedite din punct de vedere al esteticii. Culorile alb,albastru si galben vor fi usor de asortat cu pantofiorii Oliver.Dimensiuni: Înălțimea este de 20 de cm, iar lățimea de 8 cm. Astfel, rucsăcelul va fi manevrat foarte u..
195 Lei
Fără TVA:195 Lei
Producator: ArianaBabyShoes
Design: Rucsac piele copii din gama Eric prezintă câteva caracteristici inedite din punct de vedere al esteticii. Culorile verde-smarald, cappucino si beige vor fi usor de asortat cu pantofiorii Eric.Dimensiuni: Înălțimea este de 20 de cm, iar lățimea de 8 cm. Astfel, rucsăcelul va fi manevrat fo..
195 Lei
Fără TVA:195 Lei
SET CHARLOTTE SET CHARLOTTE
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala roz pudra si roz cu imprimeu inflorat.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITAREBalerini din piele naturala de culoare rosie si rosie cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROM..
395 Lei
Fără TVA:395 Lei
SET ELLA SET ELLA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala roz pudra si roz cu imprimeu inflorat.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITAREBalerini din piele naturala de culoare alba si alba cu imprimeu.Captuseala din piele naturala CHROME ..
395 Lei
Fără TVA:395 Lei
SET MOIRA SET MOIRA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala roz pudra si roz cu imprimeu inflorat.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITAREGhete din piele naturala de culoare roz pal.Captuseala din piele naturala CHROME FREETalpi flexibile,..
390 Lei
Fără TVA:390 Lei
SET EVELYN SET EVELYN
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala roz pudra si roz cu imprimeu inflorat.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITARECizme din piele naturala de culoare roz palCaptuseala din piele naturala CHROME FREETalpi cu tehnolog..
405 Lei
Fără TVA:405 Lei
SET EMMA SET EMMA
Livrare gratuita
Producator: ArianaBabyShoes
Set compus din:Rucsacel din piele naturala roz pudra si roz cu imprimeu inflorat.SPECIFICATII DIMENSIUNI: INALTIME:20 CENTIMETRI   LATIME 8 CENTIMTERI1 SINGUR SPATIU DE DEPOZITAREBalerini din piele naturala de culoare roz pal.Captuseala din piele naturala CHROME FREETalpi flexibi..
395 Lei
Fără TVA:395 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Fie că mergem în parc, într-o scurtă plimbare, fie că urmează să facem o vizită undeva cel mic trebuie să fie mereu în pas cu moda. Aceștia trebuie să fie la curent cu ultimele tendințe în materie de hăinuțe și accesorii pentru a se putea bucura de o copilărie fericită. Astfel, părinții sunt cei cărora le revine datoria de a satisface aceste nevoi. Și ce ar putea fi mai plăcut decât un rucsăcel vesel care să completeze ținuta de zi cu zi așa cum se cuvine. Cu o mărime potrivită, perfectă pentru o sticluță cu apă, ceva de mâncare și jucăria preferată, cei mici sunt gata de plecare. Au pus ghiozdanul în spate și pot pleca în aventură împreună cu prietenii lor. Pentru că ne dorim ca cei mici să fie mereu în centru atenției și pentru că rucsacul este un accesoriu destul de eficient, mai ales pentru părinți, ne-am gândit să punem la dispoziție și asemenea produse. Create din cele mai bune materiale și cu un aspect drăgălaș, acestea sunt gata pentru a ajuta un prichindel să îți ia cu el toate cele necesare pentru o zi de joacă în aer liber.

Modele care aduc cu ele veselia

Rucsacul este un accesoriu menit să-i ajute pe cei mici să transporte câteva lucruri, însă cele pe care le punem noi la dispoziție sunt și o formă de exprimare a personalității. Colorate, vibrante și vesele, acestea sunt chiar ele mărturii ale copilăriei. Cei mici vor fi fascinați de rucsăcelul lor și se vor mândri cu el indiferent de locul în care veți merge. Totodată, părinții pot opta pentru un produs cu model floral sau unul cu detalii strălucitoare, care cu siguranță vor aduce zâmbetul pe fețele copilașilor.

Realizate din piele naturală 100%

Toate rucsăcelele pe care regăsiți aici sunt realizate din piele naturală 100%, pentru ca în timp, acestea să nu se deterioreze sau să se strice. Astfel, garantăm rezistența lor în timp și faptul că cei mici vor avea un produs sigur, estetic, dar care va trece testul durabilității. Mai mult, am decis confecționarea acestor ghiozdănele din acest material pentru că nu ne dorim decât să oferim celor mici cele mai bune și mai calitative produse. Copiii noștri merită tot ce e mai bun, iar acestea este principiul după care ne ghidăm încă de când am pornit această afacere.

Încăpătoare și eficiente

Pe lângă rolul estetic pe care aceste accesorii cu siguranță îl îndeplinesc așa cum trebuie, rucsacurile pentru copii sunt și extrem de eficiente și folositoare. Cei mici își pot lua pachețelul, o sticlă cu apă și câteva șervețele cu ei, pentru a se asigura că vor avea o zi bună la joacă fără întreruperi de orice fel. Totodată, nimic nu se va compara cu bucuria și fericirea de pe fața celor mici atunci când vor avea și ei rucsăcel exact ca părinții lor.

Prețuri pe care nu le poți rata

Una din dorințele principale, de la începutul afacerii a fost referitoare la prețurile pe care le propunem clienților noștri. Ne-am dorit de la bun început să punem la dispoziție produse de calitate la prețuri de excepție și așa am și făcut. Astfel, cei mici se pot bucura de rucsăcele vesele, fără ca părinții să trebuiască să scoată din buzunar sume colosale de bani.